Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Hírek

2011.01.24

Egy új fület hoztam létre, mint láthatjátok "hírek" neven, Itt napi szinten, minden új dolgot megtaláltok Bóka László fejleményeivel!

zModeler-hez értő embert keresek a csapatba!

Úgy érzem, hogy nagy szerepet játszik egy modban az, ha valaki ért a 3D-s készségű programokhoz. Sajnos én nem, és ezért is keresek egy olyan új csapattagot, aki ért ehhez a programhoz, és nagy mértékben segíteni tudná ezzel az "F1 KC" -nevű modot. Jelentkezni itt lehet:

boka.laszlo1995@citromail.hu

előre is nagyon szépen köszönöm, a "KC ModdingTeam" -nevében!

Földrengés Magyaroszágon

Mint sajnos tudhatjuk földrengés "áldozatai" lettünk, a Richter-skála szerint 4.8- erősségű földrengésnek lehettünk tanui. [Kecskéd, Oroszlány, Kömlőd, Környe, Szákszend, Tatabánya, Budapest- néhány kerülete] Én magam Kecskédi vagyok, mindazon ember társainknak, akik elvesztették a "fedelet" fejük felől, írtam ezt a postot. Az Eppicentrum Oroszlányon volt Ahol jó magam is laktam 4-évig. Volt már itt Tuba[fejlődő Tornádó] és most egy majdnem 5-ös szintű földrengés, amely utoljára 1985-ben fordult elő. Ami most volt, Magyar tudósok szerint igen erősnek számít hazánkban. Tehát mind azoknak akik ebben a földrengésben nagy kárt szenvedtek Jó szerencsét kívánunk a KC ModdingTeam - nevében!

Robert Kubica a Lotus-Renault GP versenyzője súlyos rally balesetet szenvedett egy olasz pályán.

A lengyel autóversenyző a Ronde di Andora Rally-n versenyzett.                                                                 A vasárnapi nyitó szakaszon elvesztette uralmát a Skoda Fábiája felett, és a baleset során jobb karja súlyosan megsérűlt. Az operáció sikerült, de Robert jó ideig nem ülhet autóba. 12 - hónapos rehabilitáció vár rá. a 9 - es rajtszámú Lotus-Renault GP-t a korábbi BMW Sauber pilótája Nick Heidfeld vezeti majd.

A tüntetések miatt elmarad az évadnyitó Bahrein - nagydíj.

Sok gondolkodás után Bernie Ecklestone úgy döntött, hogy felhagy Bahreinnel, és az Ausztráliai Melbourne-ben rendezik meg az évad nyitó versenyt. A pilóták nem sajnálják túlzottan a gyakori homokviharos Shakir-i pálya kihagyását.

Megjelent az ide első 2011-es szezont prezentáló moddifikációnk, bővebben a(z) "F1 KC 2011 V1" fülben...

 


Megjelent az F1 KC 2011 V2! bővebben, a(z) "F1 KC 2011 V2" fülben...

A Blog talán egy kicsit "elhalt", mert inkább a Facebook-os oldalunkra figyeltem, ha tehettem, mert rengetek figyelmet, és időt vett igénybe a 2011-es modom V2-es verziója, ami igen csak aprólékosra sikeredett. Nagyon örülök, hogy ennyien letöltötték, mert ez nekem sokat jelent! Úgy mond, ez a munkám gyümölcse. Örülök annak is, hogy többen töltöttétek le, mint a WaluSeries-t. Ennyien még egy modomat sem töltötték le. Egy nap alatt, több mint 100 letöltő volt, nem összesen, hanem egy nap alatt. Nagyon köszönöm, és a továbbiakban ennél jobb is leszek még!